Собственик/Управител на „Пачалов“ ЕООД
инж. Слави Пачалов

магистър по “Трудова медицина и работоспособност”

Създадох фирмата през декември 2017 г. в отговор на необходимостта от адекватна реакция на “обикновенните хора”, при бедствия, аварии и катастрофи, както и придобиване на умения да оказват първа помощ при инцидент. Самият аз имам задълбочени интереси в тази сфера и дългогодишен опит в Българския червен кръст (БЧК) и Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ). Благодарение на работата си към тези организации придобих много знания и компетенции и съм провел повече от 1000 обучения по първа помощ, здравословни и безопасни условия на труд, пожаробезопасност, електробезопасност, подготовка за реакция при бедствия и др. Това ми помогна да се срещна с много организации и хора, които имат нужда от ефективни практически умения, а не просто от теория. За да отговоря на очакванията на клиентите, разработих иновативна концепция, която се базира на реални казуси от практиката и дава възможност за проиграване на различни решения и усвояване на най-правилните реакции. За разлика от много други обучения, при тези ползите за участниците не е свързана само с трудовата им дейност, но и с личния им живот.

За осъществяване на учебната дейност е осигурена подходяща материална база, както и подкрепата на много доказани професионалисти в областта.
Мисията на фирмата е да създава условия за по-безопасен живот, навременна реакция в случаи на критични ситуации и подкрепа на нуждаещите се.

За една година усърдна работа, ние спечелихме доверието на водещи фирми, доказани професионалисти. Тяхното мнение за нашата работа, може да откриете в раздел “РЕФЕРЕНЦИИ”. Надявам се и вашата фирма, скоро да се присъедини към групата ни “СРЕЩА НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ”. Освен услугите, които може да ви предостави “Пачалов” ЕООД, Вие може да се възползвате и от преференциални условия за услугите на нашите партньори.

През 2019 г. привлякохме още “тесни” специалисти, за да отговорим на специфичните Ви нужди. Въпреки пандемията, извънредното положение и все още извънредна епидемиологична обстановка, ние продължаваме да се развиваме и адаптираме. Мисията “Здравословни и безопасни условия на труд” неможе да бъде “под карантина”.